Friday, April 24, 2009

Robin vs Spidey


The Duel for this week at www.makstripovi.com was the Boy Wonder vs the Webslinger. While I'm a huge fan of Spidey, Robin is the sidekick of the Batman. ;)

2 comments:

Anonymous said...

Abe slikata ti e zakon ama to nemat sansi da se slucit :D

Eddie Rebel said...

SPAM! бриши откако ќе прочиташ ;-) Регистрирајте се на http://maktopblogs.gotop100.com/ поставете си свој банер со големина 120х90, извлечете го копчето и учествувајте во избор за најдобар македонски блог. Може да се гласа за Вас преку кликање на извлеченото копче кое треба да биде поставено на Вашиот блог. Од една ИП адреса може да се гласа не повеќе од еднаш на 24 часа. Најдобрите блогови ќе бидат поставени и на http://blogs-mk.blogspot.com/ Ви благодарам